Om mig & webbsidan


Idag finns det ett stort intresse av fotografering!

Idag fotograferar vi allt hela tiden. De flesta personer har tillgång till en kamera i mobilen som snabbt kan används för att ta spontana snapshot bilder.
Men att ta bilder som både är vackra, fyllda av känslor, som framhäver individen och dessutom uppfyller de tekniska förutsättningarna kräver både erfarenhet, ett estetiskt sinne och ett tekniskt kunnande.

Jag bor och jobbar i Växjö och har fotograferandet som en hobby som jag började med för några år sedan och mina bilder utvecklas för varje år.

Om du har några frågor så kan du kontakta mig på mail-adressen längst ner på sidan. Skriv gärna hur du kom i kontakt med mig eller mina bilder :-)

/Peter

 

Intresserad av att vara modell?

Jag testar regelbundet nya ideer och kan ibland behöva modeller för att testa ljusättning eller ur olika teman kan fungera. Då använder jag TFP, bilder som betalning. Jag får testa ideer och modellen får bilder, som vi sedan båda kan använda som referenser.
Hör av dig om du är intresserad av att vara modell eller make-up artist på en fotografering, så kontaktar jag dig när jag har något på gång eller om du själv har en bra fotoidé som du vill testa.

Copyright © 2024 Peter Milevi   |   Alla rättigheter reserverade   |   mail: